Θεατρική Παράσταση “Shirley Valentine”

Project Info:

Νέα συνεργασία με αέρα Λονδίνου!!
Ο Αλέξανδρος Ρήγας σκηνοθετεί και παρουσιάζει την γλυκόπικρη κωμωδία – μονόλογο του Willy Russell, «Σίρλεϋ Βαλεντάιν» ( Μπέσυ Μάλφα )
Η ομάδα μας ταξίδεψε μέσ΄από τη σκηνοθετική ματιά του ταλαντούχου Αλέξανδρου Ρήγα στο μαγευτικό Λονδίνο. Εστίασε στο ρομαντισμό και στη γλυκόπικρη ζωή της πρωταγωνίστριας και οπτικοποίησε το “όνειρο” μεσ’από τα μάτια της, για μια επανάσταση ζωής πέρα από… τον τοίχο της κουζίνας της. Μια παράσταση στην οποία είχαμε την τιμή να σχεδιάσουμε το κεντρικό concept σε αφίσα, banners, online graphics καθώς και μια σειρά από digital promo posters, για την διαδικτυακή επικοινωνία της παράστασης!
Λίγα λόγια για το έργο:
Η Βρετανίδα Σίρλεϋ ( Μπέσυ Μάλφα ) είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε,  ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή!
Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια… αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν.
Share:

Related Projects: