Θεατρική Παράσταση “Cagebirds”

Project Info:

Μια ακόμη παράσταση της μόνιμης συνεργάτιδάς μας Κωνσταντίνας Νικολαΐδη με τίτλο “Cagebirds”. Το κείμενο δυνατό, το σενάριο σουρεαλιστικό και οι ερμηνείες εκρηκτικές.. Αυτά τα χαρακτηριστικά “κλέψαμε” και εμείς και καταφέραμε να τα αποτυπώσουμε στο φακό και στο γραφιστικό μας υλικό. Καθώς αναλάβαμε τη φωτογράφιση, τα πορτρέτα των κοριτσιών, τις αφίσες, τα banner και το διαδικτυακό υλικό καθώς και την παραγωγή του διαφημιστικού teaser!

Δείτε εδώ το teaser video!!!!! ————–>

Άλλο ένα project λοιπόν που το δουλέψαμε με αγάπη και απεριόριστη φαντασία! Μας ταξίδεψε σε έναν κόσμο εξωπραγματικό, αλλά και τόσο όμοιο με τον δικό μας…..
“Έξι γυναίκες βρίσκονται σ’ ένα κλουβί δέσμιες, η καθεμία στη δική της αντίληψη περί πραγματικότητας. Η Κυρία τους, τους φέρνει μια νέα συγκάτοικο και μαζί μ’ αυτήν, την ευκαιρία να κερδίσουν την ελευθερία τους. Θα την πετάξουν ή θα πετάξουν μακριά…; Έχουν τη δύναμη να ξεφύγουν απ’ τον μικρόκοσμό τους; Και τι θυσίες απαιτούνται;
Οι οκτώ ηρωίδες, μέσα από παράλογες -ή ίσως όχι και τόσο- κωμικοτραγικές καταστάσεις, έρχονται αντιμέτωπες με το φόβο τους, που με τόσο κόπο πασχίζουν να κρύψουν, αλλά και την επίπτωση αυτού. Τη στέρηση της ψυχό-πνευματικής ελευθερίας.”
Share:

Related Projects: